Memeber's Area My Account
Sign upForgot password
Find our Stores
《走著橋──古橋閱讀與散步》
Author 王派仁
Publisher 五南圖書出版股份有限公司
ISBN 9789571197548
Classification 藝術及音樂 > 建築藝術 > 其他
Price HK$107.00
 
Exchange Rate is just for reference
Exchange Rate Reference
Exchange Rate is just for reference
Product details are for reference only. Please call or visit our stores to confirm the stock in advance.
 More information
臺灣還倖存了一些古橋,他們曾連接兩岸的交通,如今還架通了過去與現在的時空。

這些古橋有的是先民開墾的遺跡,如石板橋;有的是先人就地取材的智慧,如糯米石橋;有的是臺灣現代化的見證,如日治時期引進新科技而建造的花梁鋼橋.……於是我們在這些古橋身上,看見臺灣人民的生活、歷史、故事。或許曾經走過,或許只是驚鴻一瞥,但若我們放慢腳步,仔細閱讀與欣賞她們的故事,我們就能了解她們在交通、經濟發展、生活、技術工法、建築藝術中,所扮演的重要角色。

讓我們一起去拜訪這些見證臺灣發展的古橋,走過她,不只閱讀了一篇史頁,同時也在舊日的時光迴廊,進行一趟心靈的旅程。




This website best view with 1024x768; Chrome/Firefox/Internet Explorer 9.0+
©1999-2020 Commercial Press (HK) Cyberbooks Ltd. All Rights Reserved.
Save in Hold Area